Over ons

Wie We Zijn

Vedion Advies BV is een adviesbureau op het gebied van energie en richt zich hierbij specifiek op bedrijven. We verzorgen advies op maat voor iedere ondernemer. Of het nu een zzp’er is die vanuit huis werkt en recht heeft op betere tarieven, of een grote multinational die veel geld kan besparen dankzij een beter energiecontract. We brengen eerst het huidige energieverbruik en de bijbehorende kosten in kaart. Daarna gaan we op zoek naar de beste deal en kunnen die ook afsluiten.

Onze Filosofie

Vedion is altijd op zoek naar de beste deal. Wij handelen daarom altijd vanuit het perspectief van de klant om zo het beste van meer dan 20 verschillende leveranciers aan te kunnen bieden. Persoonlijke aandacht staat daarbij bovenaan. Die is onmisbaar bij het vinden van een passend zakelijk energiecontract. Wij vinden het daarbij niet meer dan normaal dat u daar als ondernemer niet voor hoeft te betalen.

Strategie en Missie

Iedere ondernemer heeft energie nodig om een bedrijf draaiend te houden. Wij vinden dat iedere ondernemer recht heeft op het best passende energiecontract. Zodat niet veel te veel geld in het stopcontact verdwijnt. Geld dat ook in de onderneming geïnvesteerd had kunnen worden. Daarom gaan wij ervoor dat iedere ondernemer in Nederland energie op maat krijgt. Dat doen we door een passend advies te geven en dat advies ook om te zetten in een energiecontract.

Bespaar in drie simpele stappen

Kostenbesparend

Vedion kijkt altijd goed naar uw huidige energiesituatie en zoekt naar betere opties.

Persoonlijk contact

Bij Vedion krijgt u altijd een persoonlijke adviseur. Zo weet u dat u altijd kunt rekenen op de beste hulp.

Geen papierwerk

Omdat Vedion samenwerkt met meer dan 20 energieleveranciers, regelen wij ook het papierwerk.

Direct geregeld

Bij Vedion begrijpen we dat u zo snel mogelijk wilt besparen. Daarom verzorgt Vedion de gehele overstap binnen 24 uur en hoeft u zelf niets te doen.

we maken mooie ideeën